Akciós

Powerslide One Zoom Black 100

51 900 Ft /pár
45 900 Ft /pár
-12%
pár
 

SZÁLLÍTÁSI IDŐ
2-3 nap

SETUP
Boot: Powerslide Zoom Trinity, üvegszál erősítésű műanyag kompozit.
Szár: Powerslide Zoom
Szárcsavar: Powerslide Zoom
Csat: Powerslide, cserélhető
Bélés: MyFit Basic Dual Fit
Sín: Powerslide Imperial UFS, 231mm, 6063 alumínium
Kerék: Powerslide One 100mm 85A
Csapágy: Wicked Abec 7

LEÍRÁS

The Powerslide One Zoom 100 is the little brother of the Zoom Pro inline skate. In contrast to the Pro skate the Zoom model is equipped with an aluminum frame fixed by rivets to the shell. However, we have brought the Zoom into the modern age by adding a 3-wheel frame. This is the first 3-wheel skate to fall into the entry level market and it is a great one to start with. The sturdy shell houses a comfortable liner which covers two sizes thanks to the elastic material in the toe area. Paired with riveted on one-piece 231mm aluminum frame, long lasting Hurricane 100mm / 82A PU wheels and WCD ABEC 7 bearings the Zoom 100 won't let you down. The stylish and simple black color way is timeless making this a great freeskate to start your 3-wheel adventure.

A haladó és profi korisok szeretik a sebességet, beszéljünk bármilyen fajta korzásról.
Ha az agresszív korizást nézzük, a kétezres éveket uraló 55-60mm-es kerekek a core agresszív korizáshoz tökéletesek voltak de elmúlt években egyre többen próbálták ki a 64, 72 vagy a 80mm-es sínszettet. Ezzel nagyobb sebességet kapva és új dimenziókat nyitva a jövőbe, ugyanakkor kicsit visszatértek a 90-es évek eleji korizási stílushoz.
Ezek a 64-80mmes kerekek is gyorsak, de aki egy egészen új érzést szeretne kipróbálni, annak ajánljuk az új 4×90, 3×110mm-es és 3×125mm-es setupot.
A USD agresszív profi csapatából egyre több profitól látni 4×90, 3×110-es és 3×125-ös posztokat a közösségi oldalakon; Nick Lomax, Sam Crofts, Richie Eisler, Chris Farmer vagy Dustin Werbeski a Powerslide Doop, Next, Zoom, Imperial, Swell és Kaze különböző setupjait használják ha épp nem aggressive koriznak.

Ha nem a gyári setuppal szeretnél hajtani, ezt korit sokféleképpen lehet kombinálni: 72mm-től 125mm-es műanyag, alu vagy kompozit freeskate sínekkel.
A pontos setup lehetőségekről érdeklődj elérhetőségeinken.

Tehát a Triskate setupot és a Powerslide Doop, Next, Zoom, Imperial, Swell és Kaze modelleket mindenkinek ajánljuk, aki városi vagy fitnesz korizáshoz keres kényelmes, könnyű, jól szellőző, sportos, és gyors görkorcsolyát.

TÖBB INFÓÉRT KATT IDE

VIDEÓ

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!