Új
Akciós

Powerslide Zoom Pro 80 Trinity

64 900 Ft /pár
59 900 Ft /pár
-8%
Nem rendelhető!

SZÁLLÍTÁSI IDŐ
7-10 nap

SETUP
Boot: Powerslide Zoom Trinity, üvegszál erősítésű műanyag kompozit.
Szár: Powerslide Zoom
Szárcsavar: Powerslide Zoom
Csat: Powerslide, cserélhető
Bélés: MyFit Basic Dual Fit
Sín: Powerslide Elite Trinity, 243mm, alumínium
Kerék: Powerslide Hurricane 80mm 85A
Csapágy: Wicked Abec 5

LEÍRÁS

Enter the world of TRINITY with the Powerslide Zoom Pro 80 freeskate. Our TRINITY 3-point mounting system makes you skate better with more pleasure. Take advantage of the lowest possible center of gravity, the much better power transfer, improved balance and reduced vibration from rough streets. Feel the difference! The Zoom Pro 80 inline skate features a comfy Basic dual fit liner which covers two sizes. The rigid shell of the skate offers a perfect balance between flex and support. The Zoom Pro 80 is powered by our unique designed yet very sturdy and agile aluminum casted Elite frames, long lasting Powerslide Hurricane 80mm / 85A wheels and Wicked ABEC 7 bearings. This price point skate opens the door to the enjoy the TRINITY experience.

A haladó és profi korisok szeretik a sebességet, beszéljünk bármilyen fajta korizásról.
Ha az agresszív korizást nézzük, a kétezres éveket uraló 55-60mm-es kerekek a core agresszív korizáshoz tökéletesek voltak de elmúlt években egyre többen próbálták ki a 64, 72 vagy a 80mm-es sínszettet. Ezzel nagyobb sebességet kapva és új dimenziókat nyitva a jövőbe, ugyanakkor kicsit visszatértek a 90-es évek eleji korizási stílushoz.
Ezek a 64-80mmes kerekek is gyorsak, de aki egy egészen új érzést szeretne kipróbálni, annak ajánljuk az új 4×90, 3×110mm-es és 3×125mm-es setupot.
A USD agresszív profi csapatából egyre több profitól látni 4×90, 3×110-es és 3×125-ös posztokat a közösségi oldalakon; Nick Lomax, Sam Crofts, Richie Eisler, Chris Farmer vagy Dustin Werbeski a Powerslide Doop, Next, Zoom, Imperial, Swell és Kaze különböző setupjait használják ha épp nem aggressive koriznak.

Ha nem a gyári setuppal szeretnél hajtani, ezt korit sokféleképpen lehet kombinálni: 72mm-től 125mm-es műanyag, alu vagy kompozit freeskate sínekkel.
A pontos setup lehetőségekről érdeklődj elérhetőségeinken.

Tehát a Triskate setupot és a Powerslide Doop, Next, Zoom, Imperial, Swell és Kaze modelleket mindenkinek ajánljuk, aki városi vagy fitnesz korizáshoz keres kényelmes, könnyű, jól szellőző, sportos, és gyors görkorcsolyát.

TÖBB INFÓÉRT KATT IDE

VIDEÓÉrtékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!