Powerslide Imperial Supercruiser 3×110 Ltd.

79 900 Ft
db
Nem rendelhető!
 

SZÁLLÍTÁSI IDŐ
7-10 nap

SETUP
Boot: Powerslide Imperial, üvegszál erősítésű műanyag kompozit.
Szár: Powerslide Imperial, cserélhető
Szárcsavar: Powerslide Imperial, cserélhető
Csat: Powerslide Imperial, cserélhető
Bélés: MyFit Fat Boy Dual Fit
Sín: Powerslide Pleasure Tool 246mm AL
Kerék: Powerslide Infinity 110mm 86A
Csapágy: Wicked Freespin Abec 9

LEÍRÁS

Bővebb inó a koriról itt!

A haladó és profi korisok szeretik a sebességet, beszéljünk bármilyen fajta korzásról.
Ha az agresszív korizást nézzük, a kétezres éveket uraló 55-60mm-es kerekek a core agresszív korizáshoz tökéletesek voltak de elmúlt években egyre többen próbálták ki a 64, 72 vagy a 80mm-es sínszettet. Ezzel nagyobb sebességet kapva és új dimenziókat nyitva a jövőbe, ugyanakkor kicsit visszatértek a 90-es évek eleji korizási stílushoz.
Ezek a 64-80mmes kerekek is gyorsak, de aki egy egészen új érzést szeretne kipróbálni, annak ajánljuk az új 3×110mm-es és 3×125mm-es setupot. A sebesség garantált a nagy kerekek miatt, de ugyanakkor a három kerék miatt rövidebb és ezáltal jobban irányítható városi körülmények - gyors irányváltások szükségessége - között a görkori.
A USD agresszív profi csapatából egyre több profitól látni 3×110-es és 3×125-ös posztokat a közösségi oldalakon; Nick Lomax, Sam Crofts, Richie Eisler, Chris Farmer vagy Dustin Werbeski a Powerslide Doop, Imperial, Swell és Kaze különböző setupjait használják ha épp nem aggressive koriznak.

Ha nem a gyári setuppal szeretnél hajtani, ezt korit sokféleképpen lehet kombinálni: 72mm-től 125mm-es műanyag, alu vagy kompozit freeskate sínekkel.
A pontos setup lehetőségekről érdeklődj elérhetőségeinken.

Tehát a Triskate setupot és a Powerslide Doop, Imperial, Swell és Kaze modelleket mindenkinek ajánljuk, aki városi vagy fitnesz korizáshoz keres kényelmes, könnyű, jól szellőző, sportos, gyors és jól irányítható korit.

VIDEÓ

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!