Új

Powerslide Zoom Pro Black 100 Trinity

62 900 Ft /pár
pár
 

SZÁLLÍTÁSI IDŐ
7-10 nap

SETUP
Boot: Powerslide Zoom Trinity, üvegszál erősítésű műanyag kompozit.
Szár: Powerslide Zoom
Szárcsavar: Powerslide Zoom
Csat: Powerslide, cserélhető
Bélés: MyFit Basic Dual Fit
Sín: Powerslide Trinity Elite casted, 231mm, A356 alumínium
Kerék: Powerslide Hurricane 100mm 85A
Csapágy: Wicked Abec 7

LEÍRÁ

The Powerslide Zoom Pro 100 Triskate is your perfect entry into the world of TRINITY, our patented 3-point mounting system. TRINITY has set a new milestone in inline skating as it offers the lowest possible center of gravity, a superior power transfer, improved balance and a smooth and comfortable rolling with less vibration. The Zoom Pro freeskate is equipped with a comfy Basic dual fit liner which covers two sizes. Sizing problems are a thing of the past thanks to the stretch toe area of the liner which fits comfortable like a sock. The Zoom Pro offers a perfect balance between flex and support. This inline skate features a TRINITY adapter and comes with very sturdy and agile Aluminum casted Elite frames, fast and grippy Powerslide Hurricane 100mm / 85A wheels and Wicked ABEC 7 bearings. The Zoom with its streamlined and timeless black color design should encourage you to take a plunge into the world of Triskates.

A haladó és profi korisok szeretik a sebességet, beszéljünk bármilyen fajta korzásról.
Ha az agresszív korizást nézzük, a kétezres éveket uraló 55-60mm-es kerekek a core agresszív korizáshoz tökéletesek voltak de elmúlt években egyre többen próbálták ki a 64, 72 vagy a 80mm-es sínszettet. Ezzel nagyobb sebességet kapva és új dimenziókat nyitva a jövőbe, ugyanakkor kicsit visszatértek a 90-es évek eleji korizási stílushoz.
Ezek a 64-80mmes kerekek is gyorsak, de aki egy egészen új érzést szeretne kipróbálni, annak ajánljuk az új 4×90, 3×110mm-es és 3×125mm-es setupot.
A USD agresszív profi csapatából egyre több profitól látni 4×90, 3×110-es és 3×125-ös posztokat a közösségi oldalakon; Nick Lomax, Sam Crofts, Richie Eisler, Chris Farmer vagy Dustin Werbeski a Powerslide Doop, Next, Zoom, Imperial, Swell és Kaze különböző setupjait használják ha épp nem aggressive koriznak.

Ha nem a gyári setuppal szeretnél hajtani, ezt korit sokféleképpen lehet kombinálni: 72mm-től 125mm-es műanyag, alu vagy kompozit freeskate sínekkel.
A pontos setup lehetőségekről érdeklődj elérhetőségeinken.

Tehát a Triskate setupot és a Powerslide Doop, Next, Zoom, Imperial, Swell és Kaze modelleket mindenkinek ajánljuk, aki városi vagy fitnesz korizáshoz keres kényelmes, könnyű, jól szellőző, sportos, és gyors görkorcsolyát.

TÖBB INFÓÉRT KATT IDE

VIDEÓ

Értékelések a termékről

Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyél te az első!